3 Gouden tips tegen  snaaien

Ook zo veel op je bord? Maak het LICHT!

  • Heb je ook last ‘van zo’n zwaar hoofd?
  • Voel je je zwaarmoedig in je hart?
  • En ben je eigenlijk een paar kilo te zwaar?
  • De zwaarte pakt je aan verschillende kanten?

Veel vrouwen tussen ongeveer 40 – 55 jaar zitten niet lekker in hun vel. Ze zijn druk bezig met werk, hun gezin met pubers, en ouders die gebreken krijgen. Misschien heb jij dat ook wel. Je voelt je overvraagd en opgejaagd. Je hebt stress en bent moe.  Oei, wat ben je moe. Veel tijd en energie geef je aan anderen. Maar waar blijf jij? Je piekert en zit net wat te veel op de bank. Je houdt jezelf zoet met soms ongezond eten. Misschien drink je een glaasje te veel. Je slaapt onrustig en dan blijk je ook nog te zwaar. Daar baal je van. En niet alleen daarvan.

Het lukt maar niet

Misschien probeerde je om je niet zo’n zorgen te maken. Misschien hoopte je dat iemand anders die klus op je werk of dat bezoek aan je ouders oppakte. Maar ze deden het niet. Je maakte er ruzie over of trok je juist terug. Je nam ook meerdere keren het besluit om minder te eten en meer te bewegen.  Maar het lukte allemaal niet. Je piekert, werkt en eet maar door.

Toch kan het lukken!

  • Je kunt met stress leren omgaan.
  • Je kunt ontdekken hoe je omgaat met te veel taken op je bord.
  • Je kunt je weer fit en energiek voelen.
  • En je kunt zelfs omgaan met teveel eten op je bord!
  • Je kunt bijna ongemerkt 5-15 kilo afvallen.

Waarom gaat het vaak mis?

Veel vrouwen proberen af te vallen terwijl ze niet goed in hun vel zitten. Ze hopen dat ze zich beter voelen als ze lichter zijn. Maar als je je rot voelt houd je even vol, of helemaal niet. Het is dus helemaal niet gek als je dat niet lukt. Het gaat wel lukken als je leert hoe je je stress hanteert, als je leert hoe je met je piekeren omgaat en als je leert hoe je weer beter gaat slapen. Verbaas je zelf niet: dan vliegen de kilo’s eraf. Haast ongemerkt.

Wordt weer licht, en straal. Het kan!

Ontdek hoe je fris voelt in je hoofd , warm in je hart en licht in je lijf  (-5-15kg)

Hoe?

Ik ontwikkelde een Vitalitietsprogramma ”Straal” waarin het laagdrempelig wordt om vriendelijker naar jezelf te worden. Je leert hoe je stress hanteert en je gaat zonder veel moeite bewegen. Je ontdekt hoe je met voeding omgaat op een manier die je energie geeft. Ik heb mijn vaste stappen maar lever ook altijd maatwerk. Samen bespreken we je wensen en resultaten.

Wie?

Ik ben Monique-Cécile Roelandt. Vroeger maakte ik me enorm druk. Ik was een perfectionist en ik kon geen ‘nee’ zeggen. Ik was vaak aan het schommelen met mijn gewicht en voelde me vaak opgeblazen. Ik voelde me vooral loodzwaar. Van een wijze man en in aanvullende opleidingen leerde ik hoe ik mijn gedachten kon ontspannen en weer in beweging kon komen. Het was totaal nieuw voor me. Ik schoolde me als vitaliteits-,voedings- en beweegcoach en ondertussen begeleidde ik vele vrouwen van een zwaar naar een lichter leven. Dat is fantastisch.
De vrouwen werden weer vrolijk, gingen stralen, kregen weer energie, kunnen nu goed omgaan met stress en verbeterden hun relaties. En tot hun eigen verrassing lukte ze wat maar niet eerder lukte: ze raakte overtollige kilo’s kwijt. Wat een verlichting!

Spreekt het je aan? Neem dan NU contact met mij op straal@justgoforfit.nl

Stralende groet Monique-Cécile