Mijn naam is Monique-Cécile Roelandt, en ik woon in Nieuw Vennep.

Vanuit mijn ervaringen in het leven ben ik interesse gaan krijgen hoe ik nu voor anderen iets kan betekenen.
Inmiddels biedt ik ondersteuning aan vrouwen met een drukke leefstijl. Deze heb ik zelf ook altijd gehad. Verloor mijn uitstraling en ging mij minder gezond voelen.  Daar ik reeds jaren visagie deed was het een toch logisch om mijn uitstraling van buiten zelf weer op orde te brengen en gaan ben werken aan persoonlijke ontwikkeling.

Belangrijk vind ik duurzame producten die ook verantwoord zijn in onze tegenwoordige tijd. Vanuit dit punt doe ik bijv een mineralen make-up een  lijn gebruiken.
Daar is zelf altijd wel bezig ben, gaan gezonde eten en bewegen op een makkelijke manier. Tijd nemen voor ontspanning is heel belangrijk en ook dat hoeft niet veel tijd te kosten. Dus daar kan ik andere ook in ondersteunen.
Wandelen in de natuur, hardlopen, tochten op de Elliptigo, skieen, reizen maken zijn hobby s van mij.
Gezellig met familie of vrienden of met mijn partner lekker eten en een glas rode wijn drinken, is iets wat er gewoon bij hoort.

Wil jij anders gaan leven? Bewuster met je tijd e.d omgaan? Weer je uitstraling terug krijgen of je voeding patroon aanpassen?
Neem dan Nu contact op met mij en we hebben via Skype of telefoon een half uur een gesprek om te weten wat ik voor je kan betekenen.

contact@justgoforfit.nl

06 41130326  ( liefst tijdens kantoor uren )