Mijn naam is Monique-Cécile Roelandt, en ik woon in Nieuw Vennep.

Al heel lang is gezond eten en bewegen iets wat ik belangrijk vind in mijn dagelijkse leven. De standaard info die ik vanuit de maatschappij hoorde, klopte op een gegeven moment niet met hoe ik me voelde. Nieuwsgierig wat er nog meer is aan mogelijkheden om met je lichaam en voeding om te gaan ben ik opleidingen gaan volgen. Met die kennis ben ik aan de slag gegaan en heb ik bij mijzelf  stap voor stap kleine veranderingen door gevoerd. En ben ik mij lekkerder in mijn lijf gaan voelen.
Het was een heel proces omdat niet alles meteen lukte wat ik wilde veranderen. Je vindt altijd wel beren op de weg:  stress vanuit de buitenwereld, je dierbaren en werk. Ik heb het allemaal mee mogen maken.
Door het allemaal zelf te ondervinden, heb ik veel geleerd.

Positieve gedachten, rust in mijn hoofd, stimulerende omgeving en mooie contacten zijn voor mij van grote waarde. Een juiste ademhaling is ook een belangrijke basis voor mijn lichaam.

Ik heb geluk gehad op het juiste moment mensen te ontmoeten met passie voor gezondheid. Het werkte zo aanstekelijk dat het inmiddels ook mijn passie is geworden.