Mijn naam is Monique-Cécile Roelandt, en ik woon in Nieuw Vennep samen met mijn partner Tim en onze kat Robbie.

Vanuit mijn ervaringen in het leven ben ik gemotiveerd geraakt  hoe ik nu voor anderen iets kan betekenen.
Ik ben met een gezonde voeding opgegroeid en toch had ik darmklachten en veel hoofdpijnen.
Door de jaren heen heb ik mezelf staande weten te houden en wist me door het leven heen te duwen.
Van de natuur heb ik altijd kunnen genieten en de momenten dat ik met een boek ergens rustig kon gaan zitten lezen.
De laatste 20 jaren dat ik een baan had, heb ik in de cosmetica gewerkt en o.a veel make-up adviezen heb gegeven. Lekker eigenwijs ben ik daar wel in daar make-up voor mij niet betekend een masker op doen maar iemand haar uitstraling benadrukken.
Hier naast ben ik jaren geleden weer opleidingen gaan volgen. Vanuit mijn schooltijd had ik dat niet gedaan en nu wist ik wat ik wel wilde bij leren. Laat bloeier ???  Of beter laat dan nooit?? 😉

Nuttige voeding, beweging en vooral mezelf weer leren terug vinden, zijn de laatste jaren mijn passie met leren geweest.
Doordat ik makkelijk eten bereidt en uitprobeer heb ik mijn balans daar in gevonden. In beweging blijven zowel fysiek als mentaal gaan op een relaxte manier en toch doeltreffende manier.
Mijn reis naar Bali in november 2017 heeft mij een ommekeer van rust gegeven. Wie mij kent weet dat ik een behoorlijk druk en ook stressig type kon zijn…

Wandelen in de natuur vooral op ontdekking uitgaan, hardlopen, tochten op de Elliptigo, skieen, reizen maken zijn hobby’s van mij.
Gezellig met familie, vrienden of met mijn partner lekker eten en een glas rode wijn drinken, is iets wat er gewoon bij hoort.

Wil jij anders gaan leven? Bewuster met je tijd e.d omgaan? Weer je uitstraling terug krijgen of je voeding patroon aanpassen?
Neem dan Nu contact op met mij als je toe bent aan nieuwe inspiratie en ondersteuning.

06 41130326