Ik ben Monique-Cécile Roelandt, een 50+ jonge vrouw die samen met haar man en kat in een groene wijk in Nieuw Vennep woont. Veel groen, bomen, planten, bloemen in de buurt. Voor mij is de natuur heel belangrijk, ik voel mij daar prettig.

Vanuit mijn werkgebied kom ik uit de mode, o.a. de bruidsmode, heb gewerkt in de horeca, cosmetica waarbij een onderdeel mijn visagie was.
Voeding, beweging en verdieping in het leven hebben mijn interesse.

Het Changespirators in de Praktijk traject was een welkome aanvulling voor mij. Het is in het leven Doen, in praktijk brengen van ons echte zelf en leren omgaan met wat ons tegenhoudt is een wonderlijke, rijke, echte levenservaring.

Mensen weer in verbinding brengen met het leven waarbij ik dingen kan inzetten die ik zo leuk vind om te doen, word ik helemaal blij van.

Als je mij kent van voor eind 2017, dan heb je een aardige stresskip leren kennen. Door omstandigheden kon ik mijzelf een reis naar Bali gunnen waar ik echt heb leren ontspannen in de natuur, de energie van Bali mogen voelen en patronen en taboes los te laten.

Een nieuwe hobby is er zo wel bij gekomen, nl reizen. De bergen hebben vooral in de winter een enorme aantrekkingskracht op mij, maar ik geniet ook enorm van een boeket bloemen, inspirerend boek, glas rode wijn en een maaltijd zelf ala MC gekookt.

Straal jij uit wie je werkelijk bent?
Ben jij zo druk aan t leven dat je nauwelijks tijd hebt voor jezelf en niet eens echt als vrouw kunt laten zien?
Wil jij hier verandering in brengen?
Neem dan contact op met mij als je toe bent aan nieuwe inspiratie en ondersteuning

06 41130326 ( tijdens kantoor uren ) 0f mail naar monique@justgoforfit.nl