Vanuit de website van trouwen.nl heb je door gelinkt naar mijn speciale pagina van mijn diensten voor jullie trouwdag.

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Een leuke periode gaat aanbreken als voorbereiding op de trouwdag.
Allerlei keuzes zullen gemaakt gaan worden om een mooie dag te creëren. Vooral het genieten van deze regelperiode mag er bij horen.

Wat ik jullie kan aanbieden zijn de volgende 3 diensten:

  • Natuurlijke Bruidsmake-up
  • Natuurlijk afslanken of aankomen
  • Omgaan met de stress / spanningen die het organiseren van een trouwdag met zich mee kan brengen.

Houd jij nu van een natuurlijke make-up stijl? Én van natuurlijke producten op je gezicht? Dan kan ik je daar mee helpen.
Hoewel een trouwdag een speciale dag is met feestelijke kleding mag jij nog steeds jezelf zijn. Met make-up maak je daar het verschil in. Door het dag- en avondlicht, belichting tijdens het nemen van de foto’s  is de manier van make-up aanbrengen anders dan tijdens een normale dag. De kunst is dan om toch zo natuurlijk mogelijk er uit te zien. En daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres.
De natuurlijke make-up lijn die ik gebruik is een mineralen make-up van Savvy Minerals. Ook voor vrouwen met huidproblemen geschikt.
Tijdens de proef make-up zal je zien wat er allemaal mogelijk is. Wat gaaf als jij kan stralen met je bruidsmake-up.

Mocht je nu graag zelf je bruidsmake-up op je trouwdag willen doen maar je weet niet hoe je dat doet, dan kan je dat leren tijdens de speciale workshop die je daarvoor kan boeken. Alleen of met nog 2 vrouwen zoals je moeder, vriendin, nichtje, tante…

 

Zijn er ongewenste kilo’s bijgekomen waar je graag van af wilt vóór je trouwdag en het lukt je maar niet om ze kwijt te raken?
Dan kan je een begeleidingstraject volgen om op een natuurlijke manier met je voedingspatroon om te gaan waardoor je gaat afvallen.
Natuurlijk afslanken is mogelijk als jij daar voor open staat.

 

Tijdens de voorbereidingen zijn er altijd wel stress, spanning momenten, vooral omdat jullie met een deadline te maken hebben.
Nu hebben we totaal geen controle over de invloeden van buitenaf. Wel hebben we invloed over hoe we daar mee omgaan.
We hebben altijd een keuze, ook al is deze soms minder leuk. Door dit bewust te zijn en te leren hoe je hierop kan reageren, is dat niet alleen fijn voor je trouwdag, maar eigenlijk ook voor altijd.
Heb jij snel last van stress als je van alles moet regelen bijvoorbeeld? Ben je het overzicht kwijt? Én zou jij hier anders mee om willen gaan, zodat je een fijne voorbereidingstijd zal hebben en volop kan genieten? Gun jezelf dan dit mini traject.

Voor meer informatie mail naar: trouwen@justgoforfit.nl of bel of whats app mij op 06 41130326. ( 8u30-19u behalve za en zo )

Tarieven
Bruidsmake-up:           € 195,00

  • incl proef bruidsmake-up
  • incl bruidsmake-up trouwdag
  • incl materiaal
  • incl advies en kleur bepalen

Make-up: bruidsmoeder, getuige etc. p.p. €  45,00

Traject omgaan met stress:    € 197,00   ( 4 sessies van gemiddeld 1 uur )

Traject gewichtsbeheersing:  € 197,00

Bovengenoemde prijzen zijn incl 21% btw. Exclusief reiskosten bij een reisafstand langer dan 30 min.
Voor de make-up op de trouwdag kom ik naar je toe.
De trajecten vinden plaats in mijn praktijk in Nieuw Vennep.